یکی از بهترین غذاهای ارمنی قاپاما نام دارد که در آن از کدو حلوایی استفاده می شود و طعم بسیار لذیذی دارد.در ارمنستان مردم برای مراسمات خاص یا عید ها قاپاما را می پزند.در تمامی رستوران های ارمنستان قاپاما وجود دارد و شما می توانید میل کنید.پخت قاپاما سخت نیست و شما می توانید خودتان این غذا را بپزید.طرز تهیه قاپاما این گونه است که ابتدا داخل کدو های حلوایی یا کدوهای تنبل را خالی می کنند سپس در داخل آن ها برنج های پخته شده و میوه هایی مثل سیب و خرما و آلو و کشکش می ریزند.میوه های خشک شده ای که در داخل قاپاما ریخته می شود با توجه به دلخواه شما تغییر می کند.در نهایت قاپاماها را در داخل فر می گذارند تا کاملا بپزند.قاپاما جزو غذاهای خوش طعم می باشد که در ارمنستان بسیار پرطرفدار است و در سفر به ارمنستان حتما پیشنهاد می شود.
اگر قصد دارید یکی از بهترین غذاهای ارمنستان را تجربه کنید حتما باستورما را میل کنید.باستورما نوعی کالباس می باشد که به دست خود ارمنی ها پخته می شود.برای آماده کردن باستورما ابتدا گوشت ها را دودی و طعم دار کرده و سپس گوشت ها را در مجاورت با هوای آزاد به مدت 15 روز می گذارند تا خشک شود.در نهایت گوشت ها را در لایه های نازک برش می دهند وسپس با خمیری از ترکیب ادویه های خوش طعم مثل نمک و فلفل تند و سیر غلت می دهند.این ادویه ها طعم بسیار فوق العاده ای به باستورما می دهند.به تمامی گردشگرانی که به ارمنستان سفر می کنند میل کردن باستورما حتما پیشنهاد می شود.
دلمه یکی از غذاهایی است که در بیشتر کشورها پخت می شود اما دلمه هایی که در ارمنستان پخته می شود بسیار متفاوت و دوست داشتنی است و همین موضوع باعث شده که یکی از بهترین غذاهای ارمنستان به حساب بیاید.ابتدا برگ موهای دلمه تهیه می شود سپس ترکیبات مورد نظر مثل گوشت چرخ کرده های طعم دار شده را اضافه می کنند و دلمه ها را می پیچند.دلمه های ارمنی هم دارای ترکیبات گوشتی هستند و هم برای کسانی که گیاه خوار هستند دلمه های سبزیجات وجود دارد.
کله پاچه یکی از غذاهای محبوب ایرانیان است اما می توان گفت که تنها در ایران پخت نمی شود.شما می توانید در سفر به ارمنستان کله پاچه ی مخصوص ارمنستان را میل کنید.در ارمنستان برای پخت کله پاچه از گوشت گوسفند استفاده می کنند اما در برخی از رستوران ها از گوشت گاو نیز استفاده می کنند.اگر قصد دارید صبحانه ی مفصلی را میل کنید بهترین گزینه کله پاچه می باشد.چشیدن کله پاچه های ارمنی بسیار پیشنهاد می شود.
در ارمنستان به گوشت کباب شده خوروات می گویند.به علت اینکه بیشتر مردم علاقه ی بسیار زیادی به کباب دارند اگر قصد خوردن کباب خوشمزه ای را دارید می توانید کباب خوروات را امتحان کنید.برای پخت کباب خوروات ابتدا تکه های گوشت را به همراه استخوان سیخ می زنند و بعد روی زغال کباب می کنند.در ارمنستان برای مراسمات خاص کباب خوروات را می پزند و در طبیعت گردی ها نیز پخت می شود.در سفر به ارمنستان یکی از خوراک های پرطرفدار است کباب خوروات می باشد.
یکی دیگر از غذاهای ارمنی که بسیار پرطرفدار است مانتی می باشد.مانتی دلمه هایی است که از خمیر بسیار نرمی برای پخت آن استفاده می کنند.داخل خمیرها را به همراه گوشت چرخ کرده گوسفند یا گوساله پر می کنند.برای کسانی که گیاه خوار می باشند داخل خمیرها را به همراه سبزیجات پر می کنند.مانتی جزو غذاهای بسیار محبوب در ارمنستان می باشد که آن را به همراه سس گوجه یا ماست موسیر سرو می کنند.
درباره این سایت